Fes un donatiu

mi grano de arena

Repte ¡Yo también cuento!

El projecte Jo també conte! té com a objectiu que els/as nens/as i joves amb autisme comptin com un/a més i puguin realitzar activitats extraescolars, esportives i d’oci amb un suport especialitzat. Més informació: AQUÍ

 

Aquest repte forma part del MATCHFUNDING#T2M de Mi Grano de Arena

TREINTA 200 MIL (#T2M) neix a principis de 2012 com una iniciativa en la qual petits mecenes, tant persones individuals com empreses, donaven una quantitat entre 30 €, 200 € i 1000 € que es destinava a finançar projectes de cooperació al desenvolupament i d’acció social local d’entitats de petit i mitjana grandària. Aquest any, #T2M obre una convocatòria de matchfunding en migranodearena.org, impulsada gràcies a les següents empreses col·laboradores: Audilegalia, Global Consulting Barcelona, International Testing Pipelines, King Eclient, Simbioe y Web4commerce.

El crowdfunding social és una via de finançament de projectes d’entitats socials. Consisteix en el finançament participatiu, és a dir, en la suma de petites ajudes de moltes persones. Té molt potencial i les organitzacions socials poden trobar en el crowdfunding una forma innovadora i digital de captar fons i arribar a nous públics. Migranodearena.org és una plataforma de referència en crowdfunding social al nostre país. Des del 2009 s’han recaptat 8.000.000 € que s’han destinat a projectes socials de les més de 2.800 organitzacions que confien en nosaltres. El matchfunding és una fórmula de finançament de projectes que combina el suport ciutadà a través del finançament col·lectiu (micromecenatge) amb el suport institucional o empresarial. Aquest model respon al principi de coresponsabilitat (entre la ciutadania, les empreses i/o les institucions) per a solucionar conjuntament els grans reptes socials actuals. Amb la fórmula del matchfunding, #T2M complementa les aportacions ciutadanes, amb un efecte multiplicador.

mgda-alta-color

Migranodearena.org és una plataforma de crowdfunding social i solidària que et permet col·laborar amb nosaltres de manera original. Migranodearena.org et permet crear i liderar un repte solidari amb l’objectiu de recaptar fons a través de micro-donatius. Només has de compartir la campanya de crowdfunding entre amics, família i coneguts i, així, anar sumant granets de sorra.

Per crear un repte: registra’t a migranodearena.org, crea el teu repte solidari, escull a Aprenem com a entitat beneficiària i ajuda’ns a desenvolupar els nostres projectes. 

 

Quan és un bon moment per crear i liderar una campanya de crowdfunding a migranodearena.org?

• Esdeveniments esportius: si participes en maratons, mitges maratons, triatlons, travessies en aigües obertes o en bicicleta, afegeix una causa solidària al teu repte esportiu. Tindràs una doble motivació!

Celebracions: en lloc de rebre regals en motiu del teu aniversari, casament o comunions, anima als teus amics i família a col·laborar amb el teu repte solidari.

Repte personal: qualsevol moment pot ser un bo per liderar un repte solidari. Només cal que et vulguis implicar amb una causa o entitat per tal de decidir-te.

Campanya Solidària TURRIS

Aquest Nadal, des de Turris, duran a terme una campanya solidària amb l’Associació Aprenem, amb l’objectiu de donar suport en la inclusió de les persones amb TEA. 

Des del 22 de novembre i durant tota la temporada nadalenca trobaràs al teu obrador Turris de confiança el cake de Nadal, i per cada compra d’aquest deliciós cake es donaran 0,5€  a Aprenem. 

Troba la teva tenda més a prop! 

Articles solidaris ART-GLASS

Des de Pepaianas reciclen ampolles Vichy Catalan, fent així copes, gots, jocs de setrill i vinagreres, espelmes, llums…i part dels beneficis de la venda d’aquests articles van destinats a Aprenem! 

Fes un cop d’ull a la tenda online 

Giving Tuesday  2019

#GivingTuesday és un moviment global que promou accions solidàries. L’objectiu és dedicar un dia a tot el món, aquest any el 3 de desembre a celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), etc. A Aprenem ens sumem al projecte amb el programa Gaudint del temps de lleure; oferim monitors de suport amb formació específica en la intervenció amb persones amb autisme que es desplacen i acompanyen als nois i noies en les activitats de lleure que trien en el seu entorn comunitari. Més informació: web

Road to New York 2019

El nostre soci, l’Albert Navarro, mestre d’Educació Física, maratonià, triatleta i pare de’n Pau i en Jaume, emprèn un nou repte solidari per garantir la pràctica de l’esport inclusiu dels nens d’Aprenem.
Més informació: web

PROJECTES TANCATS

Campanya Solidària #APRENEMAMBELLEO

Volem agrair els fons recaptats a través de la campanya #aprenemambelleo impulsada per una família de l’Associació, l’Alex, l’Andrea i en Leo! Gràcies per la vostra implicació i col·laboració!

Giving Tuesday  2018

#GivingTuesday és un moviment global que promou accions solidàries. L’objectiu és dedicar un dia a tot el món, aquest any el 27 de novembre, a celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), etc. A Aprenem ens sumem al projecte amb el programa Gaudint del temps de lleure; oferim monitors de suport amb formació específica en la intervenció amb persones amb autisme que es desplacen i acompanyen als nois i noies en les activitats de lleure que trien en el seu entorn comunitari. Més informació: web

Road to Tokio 2018

El nostre soci, l’Albert Navarro, mestre d’Educació Física, maratonià, triatleta i pare de’n Pau i en Jaume, emprèn un nou repte solidari per garantir la pràctica de l’esport inclusiu dels nens d’Aprenem.
Per a més informació: web

Dinners that Matter

Aprenem i Dinners That Matter han unit esforços per donar més veu a una realitat com el Trastorn de l’Espectre Autisme (TEA), encara un gran desconegut, i fer de la nit del 28 de setembre una nit especial de solidaritat que ajudi a donar a conèixer l’autisme a la societat.

Ja saps com funciona Dinners That Matter? Tots els restaurants participants aquest vespre, sense tu pagar mes, donen un 25% de la seva caixa a un projecte local definit previament.

Ser solidari pot ser fàcil i divertit. Reserva i surt a sopar amb nosaltres !!

Road to London 2017

El nostre soci, l’Albert Navarro, mestre d’Educació Física, maratonià (17), triatleta i pare de’n Pau i en Jaume, emprèn un nou repte solidari per garantir la pràctica de l’esport inclusiu dels nens d’Aprenem.
Per a més informació: web.

Road to Berlin

Hola a tots. Em dic Albert Navarro. Sóc mestre d´Educació Física, maratonià (17), triatleta i pare de dos nens preciosos: en Pau i en Jaume.
He decidit partir a la Marató de Berlin pels meus fills i per tot els nens amb autisme, amb els fons recaptats promourem la pràtica d’esport inclusiu per a infants i joves amb autisme a través d’Aprenem. Pots seguir el meu projecte en aquesta web.

Corre-TEA a Barcelona

El May pare del Noel diagnosticat amb TEA i el Sergio tiet del Hugo i la Lucia, tots dos, en diferent grau d’autisme, han decidit córrer a la Marató de Barcelona per ells, pels seu fill i nebots i per tots els infants que tenen autisme i ajudar a l’Associació Aprenem perquè els nens i nenes amb autisme puguin fer activitats esportives inclusives el curs vinent.
Pots seguir els progressos del Sergio y el May al Facebook de CorreTEA Barcelona a la seva pàgina del Facebook.

Road to Boston

Aquest any cap a Boston!!!! L’Albert Navarro ha decidit tornar a fer una Marató Solidaria pels nens i nenes amb autisme d’Aprenem. Aquest any anirà a Boston el 21 d’abril i correrà la Marató de Boston perquè els nens i nenes amb autisme puguin fer activitats esportives inclusives el curs vinent.
Més info aquí. 

Road to Chicago

Els nens amb autisme tenen unes dificultats en la comunicació i en les relacions socials que els poden provocar problemes a l´hora de relacionar-se amb els altres nens. L´esport és una eina molt forta per permetre que els nens de diferents característiques i dificultats puguin jugar plegats facilitant el seu desenvolupament motriu i com a persones. Més info aquí. 

Articles solidaris ART-GLASS

Des de Pepaianas reciclen ampolles Vichy Catalan, fent així copes, gots, jocs de setrill i vinagreres, espelmes, llums…i part dels beneficis de la venda d’aquests articles van destinats a Aprenem! 

Fes un cop d’ull a la tenda online 

Fer-te teamer d’Aprenem donant 1€ al mes que es descompte automàticament del teu compte.

Fer-te teamer es molt fàcil!! Nomes has d’accedir a https://www.teaming.net/associacioaprenem i seguir les indicacions.

WAPSI APRENEM

 

Realitza les compres online en Wapsi i transforma-les en solidàries sense pagar més per això. Tria a Aprenem com a entitat social.

Fes click AQUÍ, segueix les indicacions i un percentatge de la teva compra es destinarà a Aprenem.

Pots fer els teus donatius per transferència al compte:
ES55 2100 1104 1102 0017 8135

Aprenem està acollida a la llei 49/2002 pel que totes les teves aportacions donen dret a desgravació. Si voleu sol·licitar un certificat d’acreditació de la donació podeu contactar amb  aprenem.gestio@gmail.com

+ MI GRANO DE ARENA
mi grano de arena

Repte ¡Yo también cuento!

El projecte Jo també conte! té com a objectiu que els/as nens/as i joves amb autisme comptin com un/a més i puguin realitzar activitats extraescolars, esportives i d’oci amb un suport especialitzat. Més informació: AQUÍ

 

Aquest repte forma part del MATCHFUNDING#T2M de Mi Grano de Arena

TREINTA 200 MIL (#T2M) neix a principis de 2012 com una iniciativa en la qual petits mecenes, tant persones individuals com empreses, donaven una quantitat entre 30 €, 200 € i 1000 € que es destinava a finançar projectes de cooperació al desenvolupament i d’acció social local d’entitats de petit i mitjana grandària. Aquest any, #T2M obre una convocatòria de matchfunding en migranodearena.org, impulsada gràcies a les següents empreses col·laboradores: Audilegalia, Global Consulting Barcelona, International Testing Pipelines, King Eclient, Simbioe y Web4commerce.

El crowdfunding social és una via de finançament de projectes d’entitats socials. Consisteix en el finançament participatiu, és a dir, en la suma de petites ajudes de moltes persones. Té molt potencial i les organitzacions socials poden trobar en el crowdfunding una forma innovadora i digital de captar fons i arribar a nous públics. Migranodearena.org és una plataforma de referència en crowdfunding social al nostre país. Des del 2009 s’han recaptat 8.000.000 € que s’han destinat a projectes socials de les més de 2.800 organitzacions que confien en nosaltres. El matchfunding és una fórmula de finançament de projectes que combina el suport ciutadà a través del finançament col·lectiu (micromecenatge) amb el suport institucional o empresarial. Aquest model respon al principi de coresponsabilitat (entre la ciutadania, les empreses i/o les institucions) per a solucionar conjuntament els grans reptes socials actuals. Amb la fórmula del matchfunding, #T2M complementa les aportacions ciutadanes, amb un efecte multiplicador.

mgda-alta-color

Migranodearena.org és una plataforma de crowdfunding social i solidària que et permet col·laborar amb nosaltres de manera original. Migranodearena.org et permet crear i liderar un repte solidari amb l’objectiu de recaptar fons a través de micro-donatius. Només has de compartir la campanya de crowdfunding entre amics, família i coneguts i, així, anar sumant granets de sorra.

Per crear un repte: registra’t a migranodearena.org, crea el teu repte solidari, escull a Aprenem com a entitat beneficiària i ajuda’ns a desenvolupar els nostres projectes. 

 

Quan és un bon moment per crear i liderar una campanya de crowdfunding a migranodearena.org?

• Esdeveniments esportius: si participes en maratons, mitges maratons, triatlons, travessies en aigües obertes o en bicicleta, afegeix una causa solidària al teu repte esportiu. Tindràs una doble motivació!

Celebracions: en lloc de rebre regals en motiu del teu aniversari, casament o comunions, anima als teus amics i família a col·laborar amb el teu repte solidari.

Repte personal: qualsevol moment pot ser un bo per liderar un repte solidari. Només cal que et vulguis implicar amb una causa o entitat per tal de decidir-te.

+ PROJECTES SOLIDARIS

Campanya Solidària TURRIS

Aquest Nadal, des de Turris, duran a terme una campanya solidària amb l’Associació Aprenem, amb l’objectiu de donar suport en la inclusió de les persones amb TEA. 

Des del 22 de novembre i durant tota la temporada nadalenca trobaràs al teu obrador Turris de confiança el cake de Nadal, i per cada compra d’aquest deliciós cake es donaran 0,5€  a Aprenem. 

Troba la teva tenda més a prop! 

Articles solidaris ART-GLASS

Des de Pepaianas reciclen ampolles Vichy Catalan, fent així copes, gots, jocs de setrill i vinagreres, espelmes, llums…i part dels beneficis de la venda d’aquests articles van destinats a Aprenem! 

Fes un cop d’ull a la tenda online 

Giving Tuesday  2019

#GivingTuesday és un moviment global que promou accions solidàries. L’objectiu és dedicar un dia a tot el món, aquest any el 3 de desembre a celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), etc. A Aprenem ens sumem al projecte amb el programa Gaudint del temps de lleure; oferim monitors de suport amb formació específica en la intervenció amb persones amb autisme que es desplacen i acompanyen als nois i noies en les activitats de lleure que trien en el seu entorn comunitari. Més informació: web

Road to New York 2019

El nostre soci, l’Albert Navarro, mestre d’Educació Física, maratonià, triatleta i pare de’n Pau i en Jaume, emprèn un nou repte solidari per garantir la pràctica de l’esport inclusiu dels nens d’Aprenem.
Més informació: web

PROJECTES TANCATS

Campanya Solidària #APRENEMAMBELLEO

Volem agrair els fons recaptats a través de la campanya #aprenemambelleo impulsada per una família de l’Associació, l’Alex, l’Andrea i en Leo! Gràcies per la vostra implicació i col·laboració!

Giving Tuesday  2018

#GivingTuesday és un moviment global que promou accions solidàries. L’objectiu és dedicar un dia a tot el món, aquest any el 27 de novembre, a celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), etc. A Aprenem ens sumem al projecte amb el programa Gaudint del temps de lleure; oferim monitors de suport amb formació específica en la intervenció amb persones amb autisme que es desplacen i acompanyen als nois i noies en les activitats de lleure que trien en el seu entorn comunitari. Més informació: web

Road to Tokio 2018

El nostre soci, l’Albert Navarro, mestre d’Educació Física, maratonià, triatleta i pare de’n Pau i en Jaume, emprèn un nou repte solidari per garantir la pràctica de l’esport inclusiu dels nens d’Aprenem.
Per a més informació: web

Dinners that Matter

Aprenem i Dinners That Matter han unit esforços per donar més veu a una realitat com el Trastorn de l’Espectre Autisme (TEA), encara un gran desconegut, i fer de la nit del 28 de setembre una nit especial de solidaritat que ajudi a donar a conèixer l’autisme a la societat.

Ja saps com funciona Dinners That Matter? Tots els restaurants participants aquest vespre, sense tu pagar mes, donen un 25% de la seva caixa a un projecte local definit previament.

Ser solidari pot ser fàcil i divertit. Reserva i surt a sopar amb nosaltres !!

Road to London 2017

El nostre soci, l’Albert Navarro, mestre d’Educació Física, maratonià (17), triatleta i pare de’n Pau i en Jaume, emprèn un nou repte solidari per garantir la pràctica de l’esport inclusiu dels nens d’Aprenem.
Per a més informació: web.

Road to Berlin

Hola a tots. Em dic Albert Navarro. Sóc mestre d´Educació Física, maratonià (17), triatleta i pare de dos nens preciosos: en Pau i en Jaume.
He decidit partir a la Marató de Berlin pels meus fills i per tot els nens amb autisme, amb els fons recaptats promourem la pràtica d’esport inclusiu per a infants i joves amb autisme a través d’Aprenem. Pots seguir el meu projecte en aquesta web.

Corre-TEA a Barcelona

El May pare del Noel diagnosticat amb TEA i el Sergio tiet del Hugo i la Lucia, tots dos, en diferent grau d’autisme, han decidit córrer a la Marató de Barcelona per ells, pels seu fill i nebots i per tots els infants que tenen autisme i ajudar a l’Associació Aprenem perquè els nens i nenes amb autisme puguin fer activitats esportives inclusives el curs vinent.
Pots seguir els progressos del Sergio y el May al Facebook de CorreTEA Barcelona a la seva pàgina del Facebook.

Road to Boston

Aquest any cap a Boston!!!! L’Albert Navarro ha decidit tornar a fer una Marató Solidaria pels nens i nenes amb autisme d’Aprenem. Aquest any anirà a Boston el 21 d’abril i correrà la Marató de Boston perquè els nens i nenes amb autisme puguin fer activitats esportives inclusives el curs vinent.
Més info aquí. 

Road to Chicago

Els nens amb autisme tenen unes dificultats en la comunicació i en les relacions socials que els poden provocar problemes a l´hora de relacionar-se amb els altres nens. L´esport és una eina molt forta per permetre que els nens de diferents característiques i dificultats puguin jugar plegats facilitant el seu desenvolupament motriu i com a persones. Més info aquí. 

Articles solidaris ART-GLASS

Des de Pepaianas reciclen ampolles Vichy Catalan, fent així copes, gots, jocs de setrill i vinagreres, espelmes, llums…i part dels beneficis de la venda d’aquests articles van destinats a Aprenem! 

Fes un cop d’ull a la tenda online 

+ TEAMER

Fer-te teamer d’Aprenem donant 1€ al mes que es descompte automàticament del teu compte.

Fer-te teamer es molt fàcil!! Nomes has d’accedir a https://www.teaming.net/associacioaprenem i seguir les indicacions.

+ WAPSI

WAPSI APRENEM

 

Realitza les compres online en Wapsi i transforma-les en solidàries sense pagar més per això. Tria a Aprenem com a entitat social.

Fes click AQUÍ, segueix les indicacions i un percentatge de la teva compra es destinarà a Aprenem.

+ DONATIU

Pots fer els teus donatius per transferència al compte:
ES55 2100 1104 1102 0017 8135

Aprenem està acollida a la llei 49/2002 pel que totes les teves aportacions donen dret a desgravació. Si voleu sol·licitar un certificat d’acreditació de la donació podeu contactar amb  aprenem.gestio@gmail.com

Back to Top

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies